Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell komt met zakelijke Enhanced Security-versie van Latitude 10 tablet

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2013, 11:33 CategorieHardware

Fabrikant Dell komt met een nieuw model van de Latitude 10 Windows 8-tablet. De Latitude 10 Enhanced Security-versie beschikt over meerdere beveiligingsopties en is volgens Dell daardoor meer geschikt voor gebruik door de overheidssector, financiële instellingen en zorginstellingen. 

Door de verschillende beveiligingsopties kan de tablet direct in het veilige bedrijfsnetwerk worden gebruikt. Volgens Dell is de Latitude 10 Enhanced Security-tablet tot 17 keer sneller en 94 procent goedkoper in gebruik te nemen: ICT-organisaties zijn 580 uur minder kwijt aan de configuratie van de tablet en installatie van applicaties.

Dell Latitude 10 Enhanced Security: specificaties en prijs

De tablet is voorzien van een 10,1 inch-scherm met een resolutie van 1366 bij 768 pixels, Intel Atom Z2760 dualcore-processor (tot maximaal 1,8Ghz), 2GB aan werkgeheugen en een SSD-schijf met 64GB aan opslagruimte. Daarnaast beschikt de Latitude 10 Enhanced Security-tablet over een geïntegreerde smartcard- en vingerafdruklezer en een speciale opening voor sloten van Noble Lock om je tablet tegen diefstal te beveiligen. Het softwareprogramma Microsoft Bitlocker, dat standaard meegeleverd wordt, heeft de mogelijkheid om de data op de SSD-schijf versleutelen en een gesloten tablet kan via Computrace weer opgespoord worden.

De Dell Latitude 10 Enhanced Security-tablet is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor een prijs van 749 euro. De Latitude 10 Essentials 64GB-configuratie is verkrijgbaar tegen een prijs vanaf 549 euro en de Latitude 10 Essentials 32GB-configuratie vanaf €499.

  • Delen:
Dell Latitude 10
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.