Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze kleine robot houdt het display van je tablet schoon

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2013, 15:58 CategorieAccessoires

De kans is groot dat je een hekel hebt aan vette vingerafdrukken en stoflagen op het scherm van je tablet of smartphone. Dat is ook de reden dat de meeste fabrikanten een schoonmaakdoekje meeleveren en dat er honderden doekjes, folies en sprays in winkels aangeboden worden. Maar zou het niet handig zijn als je hiervoor je eigen kleine robot in kan zetten?

De Auto Mee S houdt je tablet schoon

Het Japanse bedrijf Takara Tomy heeft de Auto Mee S ontwikkeld. Dit is een kleine robot die je op het display van je smartphone of tablet plaatst en die automatisch alle vingerafdrukken en al het stof zal doen verdwijnen. De Auto Mee S maakt gebruik van twee roterende ‘schoonmaakpads’ aan de onderzijde en drie wielen die het gevaarte over je tablet of smartphone laten rollen. Ingebouwde sensoren zorgen dat de robot omkeert zodra het einde van het display bereikt is. Dit alles moet ervoor zorgen dat je tablet binnen 8 minuten schoon is en je smartphone binnen 4 minuten klaar is voor gebruik.

AutoMee-S-2

Prijs en beschikbaarheid

Het is natuurlijk overkill maar in Japan kan alles en is er waarschijnlijk nog een markt voor ook. Daar zal de Auto Mee S op 28 februari verschijnen voor een omgerekende prijs van zo’n 12 euro. Daarbij heb je de keuze uit een aantal opvallende kleuren.

Via: Akihabara

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.