Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #69

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2013, 11:39 CategorieAndroid

Het is weer maandag en dus tijd om de afgelopen week door te nemen. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het in de podcast over twee nieuwe tablets die ASUS  niet niet officieel aangekondigd heeft maar die al wel in Nederland te koop zijn, bespreken we de prijs van de Samsung Galaxy Note 8.0 die was hoger uitgevallen is dan we verwacht hadden, en hebben we het over het feit dat er nog nauwelijks tablets aangekondigd zijn die voorzien zijn van de nieuwe quad-core Tegra 4 processor van Nvidia. Daarnaast kijken we naar de nieuwe iPad met 128GB aan opslaggeheugen en bespreken we de lancering van Office 2013, Office 365 en de prijsstelling van deze producten.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.