Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #70

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2013, 16:36 CategorieAndroid

Vorige week was de week van de iOS jailbreak en daar gaan we in deze podcast dan ook wat dieper op in. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het in de podcast over de nieuwe jailbreak voor iOS 6.x en onze eerste ervaringen met een iPad mini die voorzien is van deze jailbreak. Daarnaast kijken we naar de nieuwe ASUS MeMO Pad Smart tablet en bespreken we kort de opvallende Taichi Ultrabook van ASUS welke beschikt over twee displays. Ook hebben we het over de Microsoft Surface Pro tablet die op de eerste dag al uitverkocht was en kijken we naar de ASUS FonePad Android tablet welke zou beschikken over een Intel Atom processor.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.