Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #71

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2013, 12:30 CategorieAndroid

Nog één week en dan gaat MWC 2013 van start. Tablets Magazine is erbij en dus blikken we vooruit. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week kijken we kort naar een nieuwe tablet van Archos met high-end specificaties maar een zeer aantrekkelijke prijs, hebben we het over mogelijke Android tablets van HP en bespreken we de nieuwe mogelijkheden die TV fabrikanten bieden voor de integratie van tablets met home cinema apparatuur. Daarnaast kijken we naar de Lenovo IdeaPad Yoga en de Microsoft Surface RT die we momenteel ter review hebben. Natuurlijk kan ook een korte vooruitblik naar MWC 2013 niet ontbreken.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.