Eerste indruk: Microsoft Surface RT

15 februari 2013 1 Minuut 47 Reacties
surface-rt

We maken al een tijdje geen eerste indrukken meer van tablets die we ter review krijgen maar Martijn heeft gevraagd vandaag eens een uitzondering te maken. Nu de Microsoft Surface RT eindelijk in Nederland te koop is heb ik ook een review unit van Microsoft Nederland ontvangen en in dit artikel vind je mijn eerste indruk.

Microsoft Surface RT – Video

Zoals ik in de video aangeef ben ik in eerste instantie erg onder de indruk van de bouwkwaliteit van de Surface RT. Zowel de gebruikte materialen als de manier waarop het uiteindelijk allemaal in elkaar zit voelt erg solide en zelfs luxe aan, net als een Apple product. Ik heb nog niet heel lang met de tablet gewerkt maar tot nu toe lijkt de Tegra 3 processor de boel allemaal met voldoende kracht te kunnen aandrijven en ben ik nog geen storende lags e.d. tegengekomen, op een enkele crash van de e-mail app na.

Ik heb zowel de Touch- als Type Cover bij de Surface RT en ik ben erg benieuwd in hoeverre het feit dat de Touch Cover iets dunner is het eventuele voordeel van de tactiele feedback van Type Cover teniet zal doen. Voor nu kun je terecht op de productpagina van de Microsoft Surface RT voor alle specificaties en de belangrijkste features. Wil je de Surface RT kopen dan vind je alle winkels in dit artikel.

En voor diegenen die de verwijzing naar het wat ‘tegenvallende’ klikgeluid van de kickstand niet helemaal begrijpen, zie hier de commercial.

Microsoft Surface RT review

Dit artikel is vooral bedoeld om jullie te laten weten dat ik de komende dagen dus een Surface RT tot mijn beschikking heb en we jullie graag de mogelijkheid geven vragen te stellen over dit product die ik dan in de review of op een andere manier zal beantwoorden. Een volledige review van de Microsoft Surface RT zal ergens volgende week gepubliceerd worden.

Reacties (47)