Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste persafbeeldingen ASUS MeMO Pad 10 Smart duiken op

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2013, 12:14 CategorieAndroid

ASUS heeft voor 2013 al een 7 inch MeMO Pad tablet aangekondigd maar de Taiwanese fabrikant heeft meer in petto. Eerder deze maand kregen we de volledige lijst met specificaties van de nog onaangekondigde ASUS MeMO Pad 10 Smart al in handen en vandaag kunnen we ook de eerste persafbeeldingen tonen.

ASUS MeMO Pad 10 Smart

De ASUS MeMO Pad 10 Smart (ME301T) is een 10.1 inch tablet die qua uiterlijk veel doet denken aan de vorig jaar gelanceerde Transformer Pad 300. Ook qua specificaties doet het nieuwe model niet veel onder voor de Transformer Pad 300. Het grote verschil zit hem echter in de mogelijkheid een keyboard dock aan te sluiten. Daarbij zou de tablet tegen een lagere prijs in de markt gezet worden.

ASUS-MeMO-Pad-10-Smart-2

ASUS heeft de MeMO Pad 10 Smart uitgerust met een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Nvidia Tegra 3 processor en 1GB aan werkgeheugen. Verder beschikt de tablet over 16GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, een microSD card reader, een USB en HDMI poort en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem. De tablet wordt in een roze, grijs/blauwe en een witte variant gelanceerd.

ASUS-MeMO-Pad-10-Smart-3

Prijs en beschikbaarheid

ASUS heeft zelf nog niets officieel bekendgemaakt over de MeMO Pad 10 Smart en wacht waarschijnlijk tot het Mobile World Congres dat eind februari in Barcelona van start gaat. Ook over de prijs is nog niks officieel bekendgemaakt maar diverse Nederlandse webwinkels bieden de tablet reeds aan voor een prijs van 299 euro.

 • Delen:
ASUS MeMO Pad Smart (ME301T)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. blog.com
  05 september, 2014 om 15:09

  I am now not positive the place you’re getting
  your info, but good topic. I needs to spend a
  while finding out much more or understanding more.
  Thanks for great information I was in search of this info for my mission.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.