Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Firefox 20 Beta voor Android ondersteunt gewilde optie privétabbladen

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2013, 18:03 CategorieAndroid

Mozilla heeft vandaag de nieuwe versie van zijn mobiele browser in bètavorm uitgebracht. Firefox 20 Beta ondersteunt privétabbladen, een functie die door veel gebruikers zeer gewild was en het mogelijk maakt om te browsen zonder dat je sporen op je apparaat achter laat.

De lancering van Firefox 20 Beta is kort na de release van het officiële Firefox 19 voor Android. Het bètakanaal is voor degenen die het nieuwste van het nieuwste willen gebruiken en zich realiseren dat de app die ze gebruiken nog ietwat onstabiel kan zijn. 

Firefox 20: nieuwe functies

Door de privétabbladen hebben gebruikers de mogelijkheid om snel tussen een privé en standaard browse-sessie te wisselen. Privébrowsen is bijvoorbeeld handig als je een cadeautje koopt en je partner mag dit niet weten. Daarnaast zijn de snelkoppelingen op het homescreen van Firefox 20 geheel naar eigen wens aan te passen. Je favoriete websites zijn hierdoor maar één klik van je vandaan. Firefox 20 is ook voor ARMv6-toestellen geoptimaliseerd en dat brengt de app naar ongeveer 25 miljoen extra smartphones en tablets. Dit zijn veelal low-end apparaten die na de update ook Firefox 20 kunnen draaien. 

De gehele changelog is op de officiële website van Mozilla te vinden.

Download: Firefox Beta (gratis)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.