Google begint uitrol Android 4.2.2 voor de Nexus 7 en Nexus 10

12 februari 2013 1 Minuut 4 Reacties
Review-ASUS-Nexus-7-3 kopie

Google is in de Verenigde Staten begonnen met de uitrol van Android 4.2.2 Jelly Bean voor onder meer de Google Nexus 7 en de Google Nexus 10. De update is inmiddels door een kleine groep gebruikers ontvangen en zou voornamelijk de prestaties en stabiliteit van beide tablets verbeteren.

De Android 4.2.2 Jelly Bean update wordt Over The Air aangeboden dus wanneer je wifi verbinding aanstaat zou de update automatisch aangeboden moeten worden. De update, welke buildnummer JDQ39 heeft en 47Mb groot is, brengt volgens de gebruikers die de update reeds ontvangen hebben een aantal bugfixes en verbeteringen wat betreft de prestaties en de stabiliteit. Ook zou het probleem met Bluetooth A2DP audio streaming in deze versie opgelost zijn.

Android 4.2.2 update in Nederland

Er zijn nog geen meldingen van Nederlandse gebruikers die de update ontvangen hebben en ook onze Nexus 7 geeft nog geen nieuwe update aan. De update wordt zoals altijd in fasen uitgerold dus het kan even duren voordat alle apparaten voorzien zijn van de nieuwste software. Mocht de uitrol in Nederland beginnen en de complete changelog bekendgemaakt worden dan melden we dan natuurlijk meteen.

Via: Reddit

Reacties (4)