Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google begint uitrol Android 4.2.2 voor de Nexus 7 en Nexus 10

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2013, 10:28 CategorieAndroid

Google is in de Verenigde Staten begonnen met de uitrol van Android 4.2.2 Jelly Bean voor onder meer de Google Nexus 7 en de Google Nexus 10. De update is inmiddels door een kleine groep gebruikers ontvangen en zou voornamelijk de prestaties en stabiliteit van beide tablets verbeteren.

De Android 4.2.2 Jelly Bean update wordt Over The Air aangeboden dus wanneer je wifi verbinding aanstaat zou de update automatisch aangeboden moeten worden. De update, welke buildnummer JDQ39 heeft en 47Mb groot is, brengt volgens de gebruikers die de update reeds ontvangen hebben een aantal bugfixes en verbeteringen wat betreft de prestaties en de stabiliteit. Ook zou het probleem met Bluetooth A2DP audio streaming in deze versie opgelost zijn.

Android 4.2.2 update in Nederland

Er zijn nog geen meldingen van Nederlandse gebruikers die de update ontvangen hebben en ook onze Nexus 7 geeft nog geen nieuwe update aan. De update wordt zoals altijd in fasen uitgerold dus het kan even duren voordat alle apparaten voorzien zijn van de nieuwste software. Mocht de uitrol in Nederland beginnen en de complete changelog bekendgemaakt worden dan melden we dan natuurlijk meteen.

Via: Reddit

 • Delen:
Google Nexus 7
Android KitKat (4.4)

Reacties

 1. Aj
  12 februari, 2013 om 19:00

  Wanneer komt de update van android 4.1 jelly bean nou voor de eerste generatie galaxy note????

 2. sander
  12 februari, 2013 om 19:08

  Zucht… weer een Samsung bezitter. Ik had de 8.9 tab, verkocht en de nexus 7 gekocht. Nee hij is niet te klein,lekker ligt. En ja als eerste updates. Een nutteloze skin.. nee dankje!

 3. sander
  13 februari, 2013 om 21:10

  Ja ik heb de update binnen…

 4. timo
  16 februari, 2013 om 12:14

  Ja ik ook

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.