Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video ASUS MeMO Pad Smart (MWC 2013)

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2013, 14:10 CategorieAndroid

We hadden verwacht dat ASUS tijdens MWC 2013 ook haar MeMO Pad serie tablets officieel zou presenteren maar tijdens de persconferentie werd er met geen woord over gerept. Wel stond één van de MeMO Pad tablets tentoongesteld in in de ASUS booth; de 10.1 inch MeMO Pad Smart.

ASUS MeMO Pad Smart

De ASUS MeMO Pad Smart hebben we inmiddels al vaak voorbij zien komen maar tijdens MWC 2013 hebben we de tablet voor het eerst zelf met de tablet mogen spelen. Wat daarbij opviel is dat we eigenlijk gewoon te maken hebben met een ietwat kleinere versie van de vorig jaar gelanceerde Transformer Pad 300. De prestaties zijn te vergelijken, het design komt nagenoeg overeen en ook bijna alle features en functies zijn hetzelfde. Het grote verschil zit hem in het feit dat de MeMO Pad Smart niet uitgerust kan worden met een keyboard dock.

Om het nog even kort samen te vatten: De MeMO Pad Smart beschikt over een 10.1 inch Super IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.2GHz quadcore Tegra 3 processor, 1GB aan wekrgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, USB en HDMI poorten en twee camera’s. De tablet draait op het recente Android 4.1 Jelly Bean.

Hands-on video

Onze eerste indruk van de MeMO Pad Smart was redelijk positief maar toch is het wat vreemd om eigenlijk gewoon een model van vorig jaar terug te zien onder een andere naam. De prestaties zijn meer dan prima, ASUS voegt een aantal handige functies en apps toe, de tablet ligt goed in de hand en voelt hoogwaardig aan, en je krijgt voldoende aansluitings- en uitbreidingsmogelijkheden.

Prijs en beschikbaarheid

De ASUS MeMO Pad Smart moet vanaf volgende maand in Nederland verschijnen voor een prijs van 299 euro. De tablet wordt in een witte, een roze en een blauw/grijze variant gelanceerd.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad Smart (ME301T)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.