Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Fujitsu Stylistic Q702 en LifeBook T902 (MWC 2013)

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2013, 0:08 CategorieHardware

Fujitsu heeft tijdens MWC 2013 een aantal nieuwe producten getoond, waaronder de Stylistic M702 en Stylistic Q572 stand-alone tablets. Ook komt de fabrikant met twee hybride modellen; de Stylistic Q702 en de LifeBook T902. Beide modellen draaien op Windows 8 en zijn voornamelijk gericht op de zakelijke gebruiker.

Fujitsu Stylistic Q702

De Fujitsu Stylistic Q702 is een 11.6 inch tablet met een IPS LCD display dat een resolutie van 1.366 bij 768 pixels heeft. Verder is de tablet uitgerust met onder meer een Intel Core i3 of Core i5 processor, 4GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB aan opslaggeheugen, een vingerafdruk scanner, een stylus, HDMI en USB poorten, een SD card reader en een vingerafdrukscanner. Het afneembare keyboard dock beschikt over twee USB poorten, een VGA poort en een eigen batterij.

Fujitsu LifeBook T902

De Fujitsu LifeBook T902 is eigenlijk een volwaardige Ultrabook met alles erop en eraan. Datgene dat het apparaat een convertible maakt het is feit dat het display zo gedraaid kan worden dat je het geheel als tablet kunt gebruiken. De T902 beschikt onder meer over een 13.3 inch display met een 1600 bij 900 pixels resolutie, een Intel Core Ivy Bridge processor, maximaal 16GB aan werkgeheugen, maximaal 500GB aan opslaggeheugen, een smartcard reader, een Blu-ray drive, een active digitizer stylus, een vingerafdruk scanner en USB, HDMI en VGA poorten.

Hands-on video

Prijs en beschikbaarheid

De Fujitsu Stylistic Q702 is inmiddels in Nederland te koop voor een prijs vanaf 999 euro, afhankelijk van de gekozen configuratie. De LifeBook T902 moet binnenkort in Nederland te koop zijn voor een prijs vanaf 1.349 euro voor de goedkoopste configuratie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.