Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hyundai T7 Android tablet duikt op in video review

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2013, 12:38 CategorieAndroid

Eind vorige maand lanceerde Hyundai een nieuwe tablet in de vorm van de Hyundai T7. Dit budget model draait op het wat oudere Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar beschikt verder over interessante specificaties. In dit artikel vind je de eerste video review van de tablet, welke opvallend veel lijkt op de nieuwe Samsung Galaxy Note 8.0.

Hyundai T7 video review

Hyundai T7 specificaties

De Hyundai T7 is een interessante tablet voor mensen die krachtige prestaties en diverse aansluitings- en uitbreidingsmogelijkheden tegen een lage prijs zoeken. De tablet beschikt onder meer over een 7 inch LCD IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.4GHz quad-core Samsung Exynos 4412 processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, een USB poort en een HDMI uitgang.

Qua software beschikt de tablet over Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een relatief oude versie van Android maar natuurlijk prima bruikbaar op een tablet als deze. Het meest interessante is echter de prijs. Dit alles is te koop voor een omgerekende prijs van 125 euro, al moet de tablet dan wel uit Azië overgevlogen worden. Zelfs met de importkosten kom je dan nog op een aantrekkelijke prijs waarvoor je lastig een vergelijkbaar model kunt vinden. Helaas is het niet bekend of de T7 op korte termijn naar Nederland komt.

Via: Notebookitalia Bron: Gadgetgreats

  • Delen:

Reacties

  1. Take A Money
    11 februari, 2013 om 14:27

    Echt he. Het is inderdaad net de Galaxy note.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.