Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 4 met 128GB aan opslaggeheugen nu te koop via de Apple Store

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2013, 13:49 CategorieApple

De iPad 4 is inmiddels alweer een paar maanden te koop maar Apple heeft vorige week een nieuwe versie van de tablet aangekondigd. Het nieuwe model beschikt over 128GB aan opslaggeheugen, wat ook het enige verschil met de eerder gelanceerde modellen is, en is inmiddels te koop via de Apple Store voor een prijs vanaf 805 euro.

De Apple iPad 4 met 128GB aan opslaggeheugen is afgezien van het opslaggeheugen gelijk aan de 16GB, 32GB en 64GB modellen. Je hebt dus de beschikking over de meest recente versie van iOS, krijgt een 9.7 inch display met retina resolutie en hebt de beschikking over de krachtige Apple A6X processor. Zowel kijkend naar de prijs als de hoeveelheid opslaggeheugen zal de deze iPad 4 niet voor iedereen geschikt zijn. Apple richt zich met dit model dan ook op de creatievelingen, medici, juristen en andere professionals onder ons.

Apple iPad 128GB kopen

Via de Apple Store kan de iPad 4 met 128GB aan opslaggeheugen nu gekocht worden voor een prijs van 805 euro. Hiervoor krijg je een witte of zwarte wifi-only variant. Wil je ook 3G/4G ondersteuning dan kost je dit 935 euro. Op het moment van schrijven is de iPad na bestelling verzendklaar binnen 1 tot 3 werkdagen.

  • Delen:
Apple iPad 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.