Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kleurrijke platformgame Cordy 2 uitgebracht voor iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2013, 16:11 CategorieAndroid

De opvolger van de geinige platformgame Cordy is beschikbaar voor de iPad en Android-tablets. Dat meldt de ontwikkelaar op zijn website. Cordy 2 is een vlugge, leuke en uitdagende platformgame die grootheden als Mario en Sonic geslaagd combineert.

In de game bestuur je Cordy, een lieve robot die (weer) het heelal moet redden. In totaal zijn drie verschillende werelden speelbaar en moet je 48 levels uitspelen voordat alles en iedereen weer veilig is.

Cordy 2: Mario en Sonic

De besturing in Cordy 2 gaat via on-screen knoppen en zodra je een speciale actie uit kunt voeren, krijg je automatisch een nieuwe knop in beeld te zien. De puzzels in Cordy 2 variëren van gemakkelijk tot vrij pittig en je krijgt tijdens het spelen hulp van andere robotjes, zoals Magnetbot (met een magneet), Copterbot (met een propellor), Smashbot (met een hele grote robotarm) en Volt (met een hele grote straalmotor). Deze robotjes zorgen individueel voor een compleet andere speelstijl. Zo scheur je met Magnetbot over metalen achtbaancircuits en vlieg je met Volt als een straaljager naar boven.

Cordy 2 is gratis te downloaden voor de iPad en Android-tablets als de Nexus 7 of Galaxy Tab 2. Aan het vrijspelen van alle 48 levels zit een prijskaartje van ongeveer 3,5 euro. De eerste vier levels zijn wel gratis te spelen. Hierdoor kun je voor jezelf nagaan of je de game ook daadwerkelijk leuk genoeg vindt om aan te schaffen. 

 

Download: Cordy 2 voor iOS en Android (gratis)

Via: PhoneArena

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.