Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Langverwachte Swype-concurrent Flow in SwiftKey 4 beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2013, 13:25 CategorieAndroid

SwiftKey heeft zijn langverwachte update doorgevoerd en het nieuwe Flow, waarmee je à la Swipe woorden typt door te vegen,  aan de reeds bestaande app toegevoegd. We noemden SwiftKey al eens eerder in onze 10 must-have apps voor Android-tablet bezitters en de app is de afgelopen tijd enkel verbeterd. 

SwiftKey 4 was al geruime tijd als bètaversie te gebruiken, maar de app is nu ook eindelijk officieel in de Google Play Store te downloaden. Het unieke van Flow is dat je naast het vegen met je vinger om woorden samen te stellen nooit je vinger van het scherm hoeft te halen om een nieuw woord te schrijven. Hierdoor maak je sneller zinnen en voelt het vegen met je vinger meer natuurlijk aan.

SwiftKey 4: de veranderingen

SwiftKey 4 beschikt verder over een hele reeks aan updates, waaronder verbeterde woordcorrecties, woordvoorspellingen en meer persoonlijke functies. Laatstgenoemde is voor de app erg belangrijk, die leert van je schrijfstijl en door een persoonlijk profiel je beter met jouw manier van schrijven helpt. SwiftKey, dat geheel in het Nederlands beschikbaar is, geeft je ook na het schrijven van een woord de suggestie voor een volgend woord. Dit kan vervelend klinken, maar naarmate je de app meer gebruikt worden de voorspellingen steeds accurater en handiger.

Het alternatieve toetsenbord is beschikbaar voor zowel smartphones als tablets. Als je SwiftKey 4 eerst wilt proberen, kun je de gratis proefversie voor Android-tablets via de Google Play Store installeren. De volledige versie heeft een prijskaartje van 1,99 euro. Wij raadden ‘m in ieder geval sterk aan, mede door de constante ontwikkeling die zich achter de app schuil houdt. En daar is het nieuwe geïntegreerde Flow een uitstekend voorbeeld van.

Download: SwiftKey Tablet Keyboard (€ 1,99)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.