Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo ThinkPad Helix vertraagd tot maart of april

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2013, 10:00 CategorieHardware

Begin januari presenteerde Lenovo tijdens CES 2013 haar nieuwste hybride Windows 8 tablet in de vorm van de ThinkPad Helix. Dit model, uitgerust met Ultrabook specificaties als een Intel Core i5/i7 processor en maximaal 8GB aan werkgeheugen, zou deze maand op de markt verschijnen. Lenovo laat vandaag echter weten dat de lancering uitgesteld is.

Vertraagd

Lenovo liet begin vorige maand weten dat de ThinkPad Helix in februari in de schappen zou liggen voor een prijs vanaf 1.499 dollar. Omdat februari alweer een paar dagen oud is vroeg een ongeduldige liefhebber de fabrikant gisteren via Facebook waar de hybride tablet blijft. Het antwoord daarop was dat de tablet vertraagd is tot maart of april en dat er binnenkort meer details bekendgemaakt zullen worden.

Lenovo ThinkPad Helix specificaties

De Lenovo ThinkPad Helix is een 11.6 inch hybride tablet met afneembaar keyboard dock en beschikt over een IPS LCD display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Verder is het apparaat uitgerust met een Intel Core i5 of Core i7 processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB aan opslaggeheugen, een miniDisplayPort, een USB poort, twee camera’s, wifi, 3G en een stylus. Het apparaat draait op Windows 8 Pro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.