Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG onthult design 5.5 inch Optimus G Pro

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2013, 12:31 CategorieAndroid

LG heeft vandaag het design van de Optimus G Pro onthult. De grote smartphone heeft een 5.5 inch-scherm en op bovenstaande afbeelding is te zien dat LG de schermrand zo klein mogelijk heeft gehouden. Hierdoor lijkt het scherm nog groter zonder dat er loze ruimte ontstaat.

Enkele weken geleden bevestigde LG de komst van de Optimus G Pro, de opvolger van de vrij succesvolle Optimus G. Een dag later werden de eerste persfoto’s vrijgegeven, maar dit bleek het model voor de Chinese markt te zijn. Vandaag brengt LG dan eindelijk de officiële persfoto voor de Europese markt uit. De phablet krijgt een 5.5 inch scherm (net zo groot als de Samsung Galaxy Note II) met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, Snapdragon S4 Pro 1.7Ghz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en een flinke accu van maar liefst 3000 mAh. Laatstgenoemde blijkt een nieuwe standaard voor LG te worden die door velen wordt bejubeld: de fabrikant maakt zijn smartphones liever iets dikker zodat de gebruiker in ieder geval genoeg energie bij zich draagt.

Optimus G Pro krijgt gebogen glas

De Optimus G Pro krijgt eveneens een scherm van gebogen glas en komt beschikbaar in de kleuren wit en zwart. LG heeft nog geen prijs bekendgemaakt, maar de smartphone moet in februari op de markt komen. De verwachting is dat de Optimus G Pro op de Mobile World Congres (25 tot 28 februari) in Barcelona wordt gepresenteerd alvorens het toestel op de markt verschijnt. 

Via: Facebook

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.