Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech lanceert Ultrathin Keyboard mini voor de iPad mini

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2013, 10:20 CategorieAccessoires

Logitech heeft al een tijdje de Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad in haar assortiment en met de komst van de iPad mini kon het natuurlijk niet lang duren voordat er ook een mini-variant van het keyboard gepresenteerd werd. Voor 20 euro minder dan de standaard Ultrathin Keyboard Cover kun je binnenkort naar de winkel voor de Ultrathin Keyboard mini.

Logitech Ultrathin Keyboard mini

De functionaliteit van de cover is onveranderd gebleven. De dunne keyboard-case biedt bescherming voor je iPad mini en maakt het mogelijk comfortabel lange teksten te tikken. Dankzij de ingebouwde magneten klikt de Logitech Ultrathin Keyboard mini stevig vast aan de iPad mini. De dunne aluminium cover past bij het design van de tablet en zorgt voor extra bescherming, zonder het apparaat zwaar te maken. Het Bluetooth EasyType keyboard is makkelijk uit te klappen en is voorzien van een traditionele toetsenindeling. Het toetsenbord heeft sneltoetsen voor veelgebruikte acties als knippen en plakken, en is ook als standaard in te zetten – handig als je content wilt bekijken zonder de iPad mini vast te houden.

Logitech-Ultrathin-Keyboard-Cover-mini-2

De Logitech Ultrathin Keyboard mini heeft verder een ingebouwde on/off-functie waardoor de iPad mini automatisch uit sluimerstand komt wanneer de case wordt opengeschoven. Wanneer de case wordt dichtgeklapt, gaat de tablet weer in stand-by modus. De Ultrathin Keyboard mini beschikt over een accuduur van circa drie maanden (bij een gemiddeld gebruik van twee uur per dag).

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech Ultrathin Keyboard mini is naar verwachting vanaf half maart in Nederland beschikbaar, voor een adviesprijs van 79,99 euro.

Lees ook onze Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad review.

  • Delen:
Apple iPad Mini
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.