Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola werkt aan Windows 8 tablets’

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2013, 11:28 CategorieHardware

Op het gebied van tablets hebben we al tijden niks meer van Motorola gehoord. De Amerikaanse fabrikant, inmiddels in handen van Google wat betreft de tak voor mobiele apparaten, heeft vorig jaar de Xoom 2 tablets gelanceerd maar na de lancering hebben we helemaal niks meer van deze modellen gehoord. Toch zou Motorola niet stilzitten en zelfs werken aan Windows 8 tablets.

Motorola Windows 8 tablets

Als we de analisten van Zacks mogen geloven dan komt Motorola binnen niet al te lange tijd met de eerste Windows 8 tablets. Om een graantje mee te pikken in de groeiende potentie van de veranderende PC markt zou Motorola mobiele apparaten met het nieuwe besturingssysteem van Microsoft willen lanceren. Volgens de analisten moeten we denken aan een lancering in de tweede helft van dit jaar of begin 2014. Over schermformaten, mogelijkheden en features is echter nog niks bekend. Wel zou het bedrijf zich richten op het lagere prijssegment.

Motorola X Tablet

Overigens ging eind vorig jaar het gerucht dat Motorola samen met Google zou werken aan de zogenaamde ‘X Tablet’. Dit apparaat, waar nog niks over bevestigd is door beide bedrijven, zou innovatief en vooruitstrevend moeten zijn wat betreft de gebruikte materialen, de softwaremogelijkheden en de prijs.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.