Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Net5 lanceert tweede scherm app Net5+

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2013, 14:17 CategorieAndroid

De televisiezender Net5 heeft een nieuwe tweede scherm-app geïntroduceerd genaamd Net5+. De app werkt op zowel smartphones als tablets en is beschikbaar voor iOS en Android. Net5+ moet een rijkere kijkervaring aan de gebruiker bieden en meer interactie tussen de programma’s en de kijken bewerkstelligen.

Net5+ is het vervolg op het succesvolle tweede scherm SBS6+ dat sinds begin september voor SBS6-kijkers te downloaden is. De app laat Net5-kijkers elke avond meestemmen op de afloop van programma’s als Achter Gesloten Deuren of de uitkomst voorspellen van Grenzeloos Verliefd. Het is daarnaast ook mogelijk om prijzen te winnen, extra informatie over hun favoriete programma’s te krijgen en via geïntegreerde social mediafunctionaliteiten mee te praten over het betreffende programma.

Installeren tweede scherm Net5+

net5plus2De SBS6+ app is al meer dan 170.000 keer gedownload en de webvariant wordt door minstens zoveel gebruikers gebruikt. Vanaf  februari wordt meteen goed afgetrapt met een kijkersactie waarbij gebruikers de kans krijgen om via het tweede scherm te bepalen welke film er op Valentijnsdag op Net5 wordt uitgezonden. Een leuke geste van Net5. Je kunt die dag op drie bekende filmtitels stemmen. Volgens Net5 wordt met dergelijke acties het interactieve karakter van het tweede scherm benadrukt en daar ligt de toekomst van het tweede scherm.

Download: voor iOS en Android (gratis) en via net5.nl/plus

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.