Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia: Getoonde Windows 8 tablet is puur een voorbeeld, geen product

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2013, 11:13 CategorieHardware

Eerder deze week werd tijdens een persevenement van Nokia in Pakistan een dia getoond met daarop drie apparaten, waaronder een tablet. Niet geheel onlogisch werd meteen gedacht aan een eerste foto van Nokia’s eerste eigen tablet. Toch ontkent het bedrijf dat de getoonde tablet een officieel product is.

De kans was al groot dat de getoonde tablet puur ter illustratie in een dia verwerkt was en Nokia heeft dit nu zelf ook bevestigd. Het bedrijf wilde met deze afbeeldingen de verschillende interfaces van Windows 8 in één beeld tonen en heeft hiervoor een render van een tablet gebruikt. Nokia benadrukt dat dit niet betekent dat er op korte termijn tablets gelanceerd zullen worden maar het bedrijf ontkent ook niet tablets in ontwikkeling te hebben.

Uiteindelijk komt het er weer op neer dat Nokia de tabletmarkt goed in de gaten blijft houden en een tablet lanceert zodra de tijd hier rijp voor is. Toch houden we nog een slag om de arm aangezien Nokia tijdens MWC 2013, welke eind deze maand plaatsvindt in Barcelona, zomaar een tablet zou kunnen presenteren. Mogelijk gaat het om een 10.1 inch tablet met Windows RT als besturingssysteem en een keyboard cover, waar eind vorig jaar al geruchten over verschenen.

Bron: MyNokiablog

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.