Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol Android 4.1 Jelly Bean voor de Galaxy Note

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2013, 12:56 CategorieAndroid

Eind vorige maand verschenen berichten dat de Galaxy Note, de eerste phablet van Samsung, dichtbij de langverwachte update naar Android 4.1 Jelly Bean was en vandaag is Samsung dan eindelijk begonnen met de uitrol. De update kan reeds gedownload worden voor de internationale versie van de Galaxy Note.

De Samsung Galaxy Note krijgt met de komst van Android 4.1 Jelly Bean een aantal nieuwe features, waaronder Google Now en verbeterde notificaties. Daarnaast brengt Samsung de ‘Premium Suite’ software naar de Galaxy Note welke onder meer Popup Note en Popup Video waarmee notities en video’s in een zwevend vensters weergegeven kunnen worden, de Air View functie waarmee de S-Pen stylus als ‘hover’ cursor gebruikt kan worden, en nieuwe apps als Paper Artist en Easy Clip toe zal voegen.

Momenteel wordt de Jelly bean update in onder meer Azië uitgerold voor de internationale versie met modelnummer GT-N7000 en kan Over The Air (OTA) of via het Kies programma van Samsung gedownload worden. Voor zover bekend is Samsung in Nederland nog niet begonnen met de uitrol, welke zoals altijd in fasen plaatsvindt. Wanneer Nederlandse gebruikers de update kunnen binnenhalen is nog niet bekend.

Bron: Android Authority

  • Delen:
Samsung Galaxy Note
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

  1. Take A Money
    18 februari, 2013 om 17:12

    De eerste note heeft precies dezelfde hardware als de Galaxy tab 7.7 zal deze rom met paar tweaks ook op de 7.7 lopen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.