Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 8.0 al gespot op Mobile World Congress 2013

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2013, 16:46 CategorieAndroid

Nog voordat de Mobile World Congress-beurs is begonnen, is de nieuwe Samsung Galaxy Note 8.0 al gespot. Een medewerker of toevallige voortijdige bezoeker schoot de foto van de nog steeds onaangekondigde tablet die Samsung tijdens de beurs gaat introduceren.

De Galaxy Note 8.0 is echter allang geen geheim meer. De tablet was al opgedoken in verschillende gelekte foto’s, de prijs en releasedatum is al geruime tijd bekend en Samsung liet de kleine tablet zelfs per ongeluk in een aankondiging van de Galaxy Note 10.1 zien.

Galaxy Note 8.0: prijs, specificaties en beschikbaarheid

De foto is waarschijnlijk van de Galaxy Note 8.0 booth voor de Mobile World Congress waar Samsung het nieuwe product gaat showen. De Galaxy Note 8.0 ligt waarschijnlijk eind maart in de winkels voor een prijs van ongeveer 360 euro voor het wifi-model. De 3G-variant zou een prijskaartje van 445 euro krijgen. De specificaties zijn ook al bekend: de 8 inch-tablet wordt met de bekende S-Pen stylus geleverd en is verder voorzien van een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.6GHz quadcore processor, 2GB aan werkgeheugen, twee camera’s, een microUSB 2.0 poort en het Android 4.1 Jelly Bean besturingssysteem. 

De definitieve releasedatum en prijs worden tijdens de Mobile World Congress (25-28 februari) bekendgemaakt. TabletsMagazine is eveneens aanwezig op de beurs om verslag te doen.

Via: Engadget

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8.0
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.