Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung toont Galaxy Note 8.0 ‘per ongeluk’ in Note 10.1 aankondiging

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2013, 14:59 CategorieAndroid

Een van de tablets die zeker tijdens het mobile World Congress Barcelona gepresenteerd zal worden is de Samsung Galaxy Note 8.0. Deze 8 inch tablet is de afgelopen weken al een aantal keer in het wild gespot maar het lijkt erop dat Samsung de tablet nu zelf ‘per ongeluk’ in een aankondiging van een nieuwe Galaxy Note 10.1 variant getoond heeft.

Samsung Galaxy Note 8.0 gespot?

Samsung heeft gisteren een rode versie van de 10.1 inch Galaxy Note 10.1 aangekondigd en in de Koreaanse persafbeeldingen van deze aankondiging is nogal opvallend een tablet te zien die zeker geen Galaxy Note 10.1 is. In alle promotionele afbeeldingen is in de achtergrond een witte tablet zichtbaar.

De kans is groot dat dit de Galaxy Note 8.0 is aangezien het design overeenkomt met afbeeldingen die we tot op heden voorbij hebben zien komen. Daarnaast kunnen we door de on-screen back en home knoppen vaststellen dat het niet om de Galaxy Note II smartphone gaat. De tablet is zo opvallend zichtbaar in elke foto dat het nauwelijks nog ‘per ongeluk’ te noemen is.

Galaxy-Note-8-0-lek-2

Specificaties Galaxy Note 8.0

Ook zijn zo goed als alle specificaties van de Samsung Galaxy Note 8.0 reeds uitgelekt. Zo beschikt de tablet over een 8 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.6GHz quad-core Exynos processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader en de S-Pen stylus. De prijs van de 16GB wifi-only variant zou volgens recente geruchten rond de 300 euro liggen.

Tablets Magazine is aanwezig tijdens MWC 2013, welke eind deze maand van start gaat, en zal dan ook een hands-on review van de Galaxy Note 8.0 publiceren.

Via: Sammyhub

  • Delen:

Reacties

  1. Take A Money
    14 februari, 2013 om 17:30

    Als dat de note 8 gaat worden is het echt een vies lelijk plastic ding. Kijk die randen er omheen vreselijk. Zehadden beter de note 2 moeten vergroten dan was het perfecte geweest maar dit is echt triest

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.