Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TouchPal Keyboard brengt Swype-functie naar Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2013, 10:48 CategorieApplicaties

Een van de voordelen van tablets en smartphones die op Android draaien is de mogelijkheid om alternatieve on-screen toetsenborden te gebruiken wanneer het standaard keyboard je niet bevalt. Swype en Swiftkey zijn twee van de meest populaire alternatieve on-screen toetsenborden waarmee je kunt ‘vegen’ over de letters en zo sneller teksten kunt tikken.

TouchPal Keyboard voor Windows 8

Binnen Windows 8 is deze functie niet mogelijk en het standaard keyboard is niet ontwikkeld om eenvoudig vervangen te worden door een keyboard van derden. Het bedrijf CooTek zegt echter hard gewerkt te hebben aan een oplossing en komt met het TouchPal Keyboard. Dit keyboard kan het standaard keyboard binnen Windows 8 vervangen, brengt een Swype-achtige functie waarbij je één vinger gebruikt en de woorden ‘voorspeld’ worden, en beschikt over nog een aantal extra features. Het TouchPal Keyboard is bijvoorbeeld ook in twee delen op te splitsen zodat je ook met de tablet in de hand comfortabel kunt typen en compatibel met meerdere apps.

Downloaden

Het TouchPal Keyboard wordt binnenkort in de Windows Store verwacht en zal in eerste instantie gratis te downloaden zijn. De app is geschikt voor alle Windows 8 apparaten met een touchscreen, waaronder tablets.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.