Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Turn Case en Spectrum Cover voor de ASUS MeMO Pad

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2013, 13:08 CategorieAccessoires

De nieuwe MeMO Pad tablet van ASUS verschijnt eind maart in Nederland en is met een prijs van 159 euro een van de goedkopere A-merk Android tablets. De tablet mag dan goedkoop zijn maar dat betekent niet dat er geen officiële accessoires voor uitgebracht worden. De MeMO Pad kan namelijk voorzien worden van een Turn Case en een Spectrum Cover.

Turn Case

De website Tech2 heeft deze week de afbeeldingen van twee officiële accessoires voor de 7 inch MeMO Pad in handen gekregen. De eerste accessoire heeft de naam Turn Case meegekregen. Deze case biedt bescherming voor onderweg en beschikt daarnaast over een ingebouwde kickstand waarmee de tablet in een hoek geplaatst kan worden. Daarvoor moet echter wel relatief veel betaald worden. De Turn Case gaat namelijk waarschijnlijk tussen de 40 en 50 euro kosten.

MeMO-Pad-Turn-Case

Spectrum Cover

Een goedkopere accessoire is de Spectrum Cover. Dit is een vrij simpele cover die je tablet puur beschermt tegen krassen of stoten. Het display wordt echter niet beschermd. De Spectrum Cover komt in een zwarte, roze, witte en blauwe kleur en wordt eind maart verwacht voor een prijs die rond de 20 euro ligt.

MeMO-Pad-Spectrum-Case-2

ASUS MeMO Pad

De ASUS MeMO Pad is een 7 inch tablet met onder meer een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1GHz VIA WM8950 single-core processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader en een microUSB poort. De tablet wordt eind maart in Nederland verwacht voor een prijs van 159 euro.

Via: Notebookitalia

 • Delen:

Reacties

 1. Adam Kovacs
  14 februari, 2013 om 21:32

  Why don’t use the original source link???
  http://tech2.hu/asus-memo-pad-turn-case-vedotok-144792

  • Martijn Chel
   14 februari, 2013 om 21:35

   Please read the article first, your link is in there already.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.