Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Untethered jailbreak iOS 6 nu beschikbaar voor iPad, iPhone en iPod

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2013, 13:09 CategorieApple

De eerste untethered jailbreak voor iOS 6 en hoger wordt naar alle waarschijnlijkheid vandaag uitgebracht. De jailbreak genaamd evasi0n is gemaakt door evad3rs, een groep iPhone- en iPad-hackers, en komt beschikbaar voor zowel Windows, Mac als Linux. Op dit moment ondergaat de jailbreak de laatste testen en wordt deze voor de release klaargemaakt. 

Update: De jailbreak is inmiddels gepubliceerd en kan via onderstaande link gedownload worden!

De jailbreak evasi0n is beschikbaar voor alle toestellen met iOS 6.x en hoger, waaronder iOS 6.1 en 6.2. De groep evad3rs stuitte op een kwetsbaarheid in het mobiele besturingssysteem van Apple en gebruiken dit lek om de jailbreak te kunnen uitvoeren.

Jailbreak iOS 6

De nieuwe jailbreak voor iOS 6 wordt waarschijnlijk met een programma uitgevoerd en de gebruiker behoort enkel de iPhone, iPad of iPod via een usb-kabel met de desktop te verbinden. Volgens de hackers duurt de jailbreak maar vijf minuten en is het verstandig om een volledige back-up te maken alsmede de pincode van je toestel uit te schakelen. Eerstgenoemde is je redding als het jailbreaken fout gaat, het ander voorkomt mogelijke problemen.

Het jailbreaken van je toestel geeft je de mogelijkheid om te ontsnappen aan het strakke ecosysteem van Apple. Hoewel velen dit juist fijn vinden, is er een groep die graag meer uit hun iPhone, iPad of iPod willen halen. Door het jailbreaken kun je verschillende iOS-functies aanpassen en krijg je toegang tot de officiële jailbreak App Store Cydia.

Jailbreak downloaden

De evasi0n jailbreak kan inmiddels via de website van evasi0n gedownload worden. Ook wordt daar omschreven hoe de jailbreak uitgevoerd moet worden.

 • Delen:
Apple iPad 4
iOS

Reacties

 1. Abderrahmane
  04 februari, 2013 om 18:42

  De jailbreak is uit voor 6.1!!!!!

  • Piep
   10 november, 2013 om 15:46

   Link please? :)

 2. Zafaz
  07 mei, 2013 om 0:55

  Is ook voor 6.0.3 ofzo of 6.1.3

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.