Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Keyboard cover (sleeve) Acer Iconia Tab W700 verschijnt in video

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2013, 11:25 CategorieAccessoires

De Acer Iconia Tab W700 is al een tijdje in Nederland te koop in een variant met een Core i3 processor en een variant met een Core i5 processor, beiden uitgerust met een dock. Daarnaast heeft Acer onlangs een nieuwe variant gelanceerd die beschikt over een keyboard cover (sleeve) in plaats van het dock (cradle).

De nieuwe cover bestaat uit drie delen: een microvezel sleeve, een siliconen case en een Bluetooth keyboard. De sleeve biedt bescherming voor de tablet en zorgt er ook voor dat de tablet in een hoek geplaatst kan worden zodat je comfortabel kunt typen. De tablet kan in de case, welke in de sleeve verwerkt zit, geklikt worden zodat deze één wordt met de cover. Het keyboard wordt middels Bluetooth met de tablet verbonden en kan opgeladen worden middels een microUSB kabel. In onderstaande video’s vind je een demonstratie van nieuwe keyboard cover met Bluetooth keyboard.

Vorige maand maakte Acer bekend dat het dock dat met de Acer Iconia Tab W700 verkocht werd bij nieuwe modellen vervangen zou worden voor een keyboard cover. In Nederland is de nieuwe variant inmiddels geïntroduceerd maar het is even goed opletten welke variant je koopt want op dit moment worden beide versies nog verkocht. De prijs van het model met dock en het model met cover is hetzelfde; de Iconia Tab W700 is in beide varianten te koop voor een prijs vanaf 699 euro (64GB) en 899 euro (128GB).

Acer Iconia Tab W700

De Acer Iconia Tab W700 beschikt onder meer over een 11.6 inch Full HD IPS display, een Intel Core i5 of Core i3 processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB of 128GB aan opslaggeheugen. Qua aansluitingen is de tablet voorzien van een USB 3.0 poort en een microHDMI uitgang. Meer informatie en onze ervaringen lees je in de Acer Iconia Tab W700 review.

Via: Netbooknews

  • Delen:
Acer Iconia Tab W700
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.