Wunderlist 2: handige todo-app, nu ook voor Android tablets

12 februari 2013 1 Minuut 2 Reacties
wunderlist

Er gaat niets boven mijn notitieblokje en pen. Dingen doorstrepen, weg krassen, pijltjes zetten en gekke poppetjes tekenen. Wunderlist 2, de vernieuwde versie van de populaire todo-app, probeert die magie op het beeldscherm te evenaren en is nu naast Android-smartphones ook beschikbaar voor Android-tablets.

Wunderlist heeft in een korte periode een grote verandering ondergaan. De app kampte met stabiliteitsproblemen, synchroniseerde niet altijd even rap en had geen speciale tablet-interface. Na versie 2.0 zijn de meeste problemen verholpen en sinds de laatste update beschikt de app nu ook over een tablet-interface die volgens de ontwikkelaar met name voor de Nexus 7 is geoptimaliseerd, maar ook met andere formaten Android-tablets te gebruiken is.

Wunderlist 2: samen en alleen

Wunderlist 2 werkt via de browser, je smartphone en tablet. Altijd en overal. Je hebt een Postvak In waar je al je belangrijkste notities in bewaart. In het menu kun je lijsten (boodschappen, cadeautjes en dergelijke) toevoegen en deze openen of verwijderen. Ook het instellingenknopje is in het menu te vinden. Hier pas je de geluiden, widget-synchronisatie, app-achtergrond en andere app-eigenschappen aan. Bovenaan het menu zie je een notificatie-icoon die alle notificaties weergeeft, zoals het bericht dat iemand een lijst met je deelt, een notitie toevoegt of een taak heeft voltooid.

Reacties (2)