Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube update brengt nieuwe afstandsbediening tv, Xbox en PlayStation

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2013, 11:33 CategorieAndroid

YouTube voor Android heeft een update gekregen die Google’s sociale netwerk Google+ integreert en een nieuwe afstandsbediening voor tv, Xbox 360 en PlayStation 3 vanuit de app beschikbaar maakt. Met een swipe vanaf de notificatiebalk krijg je toegang tot de nieuwe controleknoppen.

Google besteedt veel aandacht aan het snel groeiende sociale netwerk Google+ en wil alle Google-websites van het Google+ account gebruik gaan laten maken. De nieuwe integratie met YouTube, één van Google’s grootste websites, is een logische volgende stap. Door de integratie kan YouTube nog beter samenwerken met bijvoorbeeld Gmail. Daarnaast wordt voortaan je echte naam weergegeven als je een reactie plaats, net als bij de Google Play Store het geval is.

YouTube voor tv, Xbox en PlayStation

Als je de app met je smart tv, Xbox 360 of PlayStation 3 hebt verbonden, heb je door de update ook de mogelijkheid om de controleknoppen via de notificatiebalk te bereiken. Dit verandert de YouTube in een handige tweede scherm-app. Google heeft ook nog een nodige fix voor de vervelende volledige scherm-bug doorgevoerd. Hierdoor is het voor iedereen weer gewoon mogelijk om YouTube-video’s op het volledige scherm te kijken. Bij sommige toetsellen werkte dit niet naar behoren.

Download: YouTube voor Android (gratis)

Via: The Next Web

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.