Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer werkt aan tablet met stylus voor 399 euro

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2013, 14:40 CategorieHardware

Van Acer hebben we de afgelopen maanden op het gebied van tablets een aantal nieuwe producten voorbij zien komen, waaronder de low-end Iconia B1 met Android 4.1 Jelly Bean en de high-end Iconia Tab W700 met Windows 8. Acer zou echter ook werken aan een mid-end model met een prijs van 399 euro.

Volgens de China Times werkt Acer op dit moment aan een tablet met stylus die in het tweede kwartaal op de markt moet verschijnen. De tablet zou een prijs van 399 euro krijgen en geproduceerd worden door Wistron (ODM). Verdere details van de tablet zijn niet bekend maar Acer zou hiermee de concurrentie aan willen gaan met ASUS. De Taiwanese fabrikant bracht onlangs de 499 euro kostende VivoBook op de markt.

Volgens de General Manager van Acer, Rensi, is de rek er in het segment voor notebooks en desktops een beetje uit en wordt de focus verlegd  naar hybride en stand-alone tablets. Rensi geeft aan dat Acer op dit moment goede zaken doet wat betreft tablets. Het bedrijf wil in Europa twee productgroepen pushen; goedkope tablets met prijzen tot 300 euro en tablets met Touch en Type mogelijkheden in een prijsklasse tussen de 400 en 500 euro.

Bron: China Times Via: MobileGeeks

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.