Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Air Keyboard: tablet als draadloos toetsenbord voor pc en Mac

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2013, 14:43 CategorieAndroid

Altijd al je Android-tablet of iPad als draadloos toetsenbord voor de pc of Mac willen gebruiken? De app Air Keyboard geeft je de mogelijkheid en is op dit moment gratis in de App Store te downloaden. De Android-versie was altijd al gratis.

De app weergeeft een volledig laptoptoetsenbord op je scherm met een trackpad waarmee je de muis op je pc of Mac kunt besturen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende media lay-outs, zoals een toetsenbord voor een mediaspeler of speciaal voor gamen. Het is zelfs mogelijk om je eigen toetsenbord te ontwerpen.

Air Keyboard: toetsenbord voor je tablet

Als je Air Keyboard in combinatie met je pc of Mac wilt gebruiken, behoor je wel een programma op je desktop te installeren. Door de software kan de app je desktop detecteren en hiermee verbinden. Het programma is eveneens gratis op de officiële website van de ontwikkelaar te downloaden.

De iOS-app heeft normaliter een prijskaartje van €2,69, maar is op dit moment gratis in de App Store te downloaden. Het is onduidelijk voor welke periode deze actie geldig is of dat de app voor altijd gratis te verkrijgen is.

Download: voor iOS [iPad] en Android (gratis)

Via: iPadclub

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

  1. Henkvand Deursen
    07 december, 2013 om 11:58

    Gedownload maar wat dan te doen? Staat nergens beschreven !

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.