Android 4.1 Jelly Bean nu beschikbaar voor de Samsung Galaxy Note

08 maart 2013 1 Minuut 9 Reacties
Galaxy-note-jelly-bean

Er wordt al maanden over gesproken maar vandaag kunnen bezitters van de eerste generatie Samsung Galaxy Note phablet eindelijk hun toestel updaten naar Android 4.1.2 Jelly Bean. De update brengt diverse verbeteringen en vernieuwingen, waaronder de Multi Window functie.

Android 4.1 Jelly Bean update Galaxy Note

De Samsung Galaxy Note is de eerste phablet die Samsung eind 2011 op de markt bracht. Eind vorige jaar lanceerde Samsung de opvolger in de vorm van de Galaxy Note II. De tweede generatie beschikte vanuit de winkel over Android 4.1 Jelly Bean met een aantal nieuwe features die door Samsung zelf waren toegevoegd, waaronder de nieuwe TouchWiz Nature UX, het draaien van twee apps naast of boven elkaar middels Multi Window, de Air View functie voor de S-Pen, en pop-up applicaties voor notities en video’s. Deze functies worden nu ook toegevoegd aan de eerste generatie Galaxy Note.

Daarnaast brengt Android 4.1 Jelly Bean ook nieuwigheden met zich mee, waaronder Google Now en verbeterde notificaties. Ook moet het toestel vloeiender en sneller aanvoelen na de update.

Update installeren

Nederlandse en Belgische bezitters van een eerste generatie Galaxy Note kunnen, mits het toestel niet aan een provider gebonden is, de update vanaf vandaag binnenhalen. De update wordt Over The Air aangeboden wanneer je het toestel middels wifi met het internet verbindt. Daarnaast kun je ook Samsung’s KIES programma gebruiken om de update te installeren.

Via: Twitter

Reacties (9)