Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.1 Jelly Bean nu beschikbaar voor de Samsung Galaxy Note 10.1

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2013, 19:04 CategorieAndroid

Het heeft even geduurd maar sinds gisteren is de Android 4.1.2 Jelly Bean update voor de Samsung Galaxy Note 10.1 eindelijk gearriveerd in Nederland en België. Diverse gebruikers weten te melden dat de update Over The Air of via Samsung’s KIES programma gedownload kan worden.

Android 4.1 Jelly Bean update

De Samsung Galaxy Note 10.1 is alweer een tijdje te koop in Nederland en al bij de lancering van de tablet liet Samsung weten een update naar Android 4.1.2 Jelly Bean beschikbaar te stellen. Nadat in november begonnen werd met de uitrol in onder meer Duitsland is de update, met een grootte van ongeveer 450Mb, sinds afgelopen vrijdag ook beschikbaar voor gebruikers in Nederland en België.

Android 4.1 Jelly Bean brengt verschillende nieuwe features en functies naar de Galaxy Note 10.1, waaronder de persoonlijke assistent Google Now en verbeterde notificaties. Daarnaast zouden gebruikers ook de ‘Project Butter verbeteringen’ moeten merken in de vorm van een sneller en soepeler aanvoelend besturingssysteem.

Samsung Galaxy Note 10.1

De Samsung Galaxy Note 10.1 is een 10.1 inch tablet met als unieke feature de S-Pen stylus waarmee het scherm bediend kan worden maar waarmee je ook kunt tekenen en schrijven. Verder beschikt de tablet onder meer over een 1.4 GHz quad-core Exynos 4412 processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. In onderstaande prijsvergelijking vind je de laagste prijzen van dit moment.

 • Delen:
Samsung Galaxy Note 10.1
Android KitKat (4.4)

Reacties

 1. Take A Money
  17 maart, 2013 om 0:32

  Nu pas komen ze met 4.1.2 dit vind ik zo schandalig samsumg moet een apparte afdeling maken die gelijk wanneer er een nieuwe source code van b.v. 4.2.2 uitkomt gelijk ermee aan de slag gaan en dat gebruikers na twee maanden van een gereleasde source code gelijk gebruik kunnen maken van een update.

  Dit is gewoon te triest voor woorden. De galaxy 7.7 heeft ook ng steeds geen jelly bean

 2. Hans
  19 maart, 2013 om 13:06

  nog niks van gezien… niet OTA niet via KIES.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.