Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.2 Jelly Bean beschikbaar voor de ASUS Transformer Pad TF300

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2013, 12:33 CategorieAndroid

Eerder deze maand liet ASUS al weten snel met de Android 4.2 Jelly Bean update voor de Transformer Pad TF300 tablet te komen en vandaag wordt de update al in Nederland uitgerold. Diverse gebruikers melden dat de update Over The Air aangeboden wordt in zowel Nederland als België.

De ASUS Transformer Pad TF300 is de eerste ‘partner tablet’ die een update naar Android 4.2 Jelly Bean krijgt. Alleen de Google Nexus apparaten, waaronder de Google Nexus 7, kregen eerder een update naar de nieuwste versie van Android. ASUS heeft eerder deze week reeds bevestigd dat de eind 2011 gelanceerde Eee Pad Transformer Prime de eerstvolgende tablet is die de update kan verwachten. Daarna volgen onder meer de Transformer Pad Infinity TF700T en de nieuwe MeMO Pad modellen.

Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 Jelly Bean brengt verschillende vernieuwingen en verbeteringen. Zo is het mogelijk meerdere gebruikersaccounts in te stellen waarbij elke gebruiken zijn eigen applicaties en instellingen heeft, kunnen widgets in het vergrendelscherm geplaatst worden en heeft Google de nieuwe DayDream functie toegevoegd voor het tonen van foto’s in een diavoorstelling. Bekijk ook onze review video waarin we alle nieuwe features en functies binnen Android 4.2 Jelly Bean tonen.

Beschikbaarheid

De Android 4.2 Jelly Bean update voor de Transformer Pad TF300 wordt zoals gebruikelijk in fasen uitgerold en kan automatisch binnengehaald worden wanneer de tablet is verbonden met het internet via wifi.

  • Delen:
ASUS Transformer Pad 300
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.