Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt iOS 6.1.3 met lockscreen fix uit

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2013, 12:44 CategorieApple

Apple heeft vandaag iOS 6.1.3, de nieuwe versie van zijn mobiele besturingssysteem, uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. De update brengt een belangrijke fix voor de vervelende lockscreen-bug die Apple-apparaten al enkele weken teistert.

De lockscreen-bug geeft iedereen toegang tot je contactenlijst, belgeschiedenis, foto’s, berichten en Facetime-informatie, zonder dat er een ontgrendelcode ingetoetst hoeft te worden.

iOS 6.1.3: lockscreen fix

Bij oudere versies van iOS is het mogelijk om vanaf het lockscreen vrij eenvoudig toegang tot het apparaat te krijgen zonder een ontgrendelcode in te vullen. Het is zelfs mogelijk om contacten te verwijderen of met jouw account te Facetimen. De vrij ernstige bug is een maand geleden door Apple erkend, waarna het bedrijf uit Cupertino beloofde snel een update uit te brengen.

De andere verandering die de update brengt, is de verbetering van zijn eigen kaarten-app Apple Maps. De app zou voor Japan geoptimaliseerd zijn, maar het gerucht gaat dat Apple de informatie van enkele steden – waaronder het Canadese Vancouver en Schotse Glasgow – heeft aangepast. Apple wil dit niet bevestigen.

De iOS 6.1.3 update is via Instellingen > Algemeen > Software-update te downloaden. De totale update bedraagt zo’n 18 megabyte en is binnen enkele minuten op je iPhone, iPad of iPod touch geïnstalleerd.

Via: Apple

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.