ASUS bevestigt Android 4.2 Jelly Bean update voor Transformer Prime

05 maart 2013 1 Minuut 10 Reacties
ASUS-Eee-Pad-Transformer-Prime-front-Amethyst-Gray

Afgelopen week werd bekend dat ASUS deze maand van start zou gaan met de Android 4.2 Jelly Bean update voor de Transformer Pad TF300 en in de VS is de Taiwanese fabrikant inmiddels gestart met de uitrol. Vandaag komt er meer goed nieuws uit het kamp van ASUS want ook de eerder gelanceerde Eee Pad Transformer Prime TF201 kan een update tegemoet zien.

Android 4.2 Jelly Bean update

ASUS Italia bevestigt vandaag dat gebruikers van de Eee Pad Transformer Prime, welke eind 2011 gelanceerd werd, een update naar de meest recente versie van Android kunnen verwachten. De Transformer Prime heeft eind september vorig jaar reeds een update naar Android 4.1 Jelly Bean gekregen en kan binnenkort voorzien worden van Android 4.2 Jelly Bean. Deze update brengt onder meer de mogelijkheid voor meerdere gebruikersaccounts, de Daydream functie en een grote update voor Google Now. Alles verbeteringen vind je terug in onze Android 4.2 Jelly Bean hands-on review.

ASUS tablets

Wanneer de update exact uitgerold zal worden kon ASUS Italia nog niet aangeven. Wel wist het bedrijf te vertellen dat ook de Transformer Pad Infinity TF700T en de nieuwe MeMO Pad en MeMO Pad Smart tablets vanaf het tweede kwartaal van 2013 een update naar Android 4.2 Jelly Bean kunnen verwachten.

Reacties (10)