Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS bevestigt Android 4.2 Jelly Bean update voor Transformer Prime

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2013, 12:45 CategorieAndroid

Afgelopen week werd bekend dat ASUS deze maand van start zou gaan met de Android 4.2 Jelly Bean update voor de Transformer Pad TF300 en in de VS is de Taiwanese fabrikant inmiddels gestart met de uitrol. Vandaag komt er meer goed nieuws uit het kamp van ASUS want ook de eerder gelanceerde Eee Pad Transformer Prime TF201 kan een update tegemoet zien.

Android 4.2 Jelly Bean update

ASUS Italia bevestigt vandaag dat gebruikers van de Eee Pad Transformer Prime, welke eind 2011 gelanceerd werd, een update naar de meest recente versie van Android kunnen verwachten. De Transformer Prime heeft eind september vorig jaar reeds een update naar Android 4.1 Jelly Bean gekregen en kan binnenkort voorzien worden van Android 4.2 Jelly Bean. Deze update brengt onder meer de mogelijkheid voor meerdere gebruikersaccounts, de Daydream functie en een grote update voor Google Now. Alles verbeteringen vind je terug in onze Android 4.2 Jelly Bean hands-on review.

ASUS tablets

Wanneer de update exact uitgerold zal worden kon ASUS Italia nog niet aangeven. Wel wist het bedrijf te vertellen dat ook de Transformer Pad Infinity TF700T en de nieuwe MeMO Pad en MeMO Pad Smart tablets vanaf het tweede kwartaal van 2013 een update naar Android 4.2 Jelly Bean kunnen verwachten.

 • Delen:

Reacties

 1. asus prime
  30 maart, 2013 om 12:19

  Ik hoop dat de Prime die update krijgt maar ik vertrouw er nog niet op. Ik heb pas maar m’n TF101 verkocht omdat de beloofde update ook maar niet kwam en de tablet op ICS voor mij onbruikbaar en laggy was. Nou werkt m’n Prime wel beter dan de TF101 maar ik verwacht gewoon ondersteuning voor een machine van nog geen jaar oud.

  • Martijn Chel
   31 maart, 2013 om 10:48

   ASUS heeft zich tot heden gelukkig wel aan de beloften gehouden.

 2. rik
  16 juni, 2013 om 16:42

  Heeft iemand al iets vernomen? Gaat wel lang duren.

  • Martijn Chel
   16 juni, 2013 om 18:10

   Nee, is inderdaad opvallend. Zal nog eens checken.

   • rik
    02 juli, 2013 om 21:40

    en heb je nog iets vernomen van Asus? Ik vaag me af of de update nog wel uitkomt….

   • Martijn Chel
    02 juli, 2013 om 22:14

    Ik krijg geen definitief antwoord helaas. Blijft afwachten.

 3. Rik
  29 oktober, 2013 om 14:07

  Ik ga er nu vanuit dat er geen 4.2 Jelly Bean update meer komt voor de Eee Pad Transformer Prime TF201 of is het nog steeds onduidelijk bij Asus?

  Wel jammer voor een duur tablet van nog geen 2 jaar oud :-(

  • Martijn Chel
   29 oktober, 2013 om 16:57

   Kans acht ik klein. Heb ASUS er vorige week nog naar gevraagd maar nog geen reactie gekregen.

   • ASUS PRIME
    29 oktober, 2013 om 20:35

    Precies wat ik nu al weer 7 maanden geleden plaatste, nog steeds geen update of officieel nieuws van Asus. Alles is elke keer een gerucht dat nooit bevestigd wordt. Maar: gelukkig is mijn Prime niet zo laggy/buggy als de TF101 die ik destijds verkocht heb. Maar ik gebruik de Prime dan ook nog amper..

 4. Adam
  02 januari, 2016 om 10:22

  Mijn Asus transformer prime ft201 heeft als laatste Android versie 4.1.1.
  Komt er ooit nog een updaten of moet ik dit zelf regelen? Ben heel benieuwd. Vriendelijke. Gr. ADAM

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.