Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad ME172V te koop in Nederland voor 159 euro

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2013, 11:28 CategorieAndroid

Goedkopere Android tablets met een formaat van 7 inch lijken dit jaar een belangrijke rol te gaan spelen. Veel fabrikanten, waaronder Huawei, Acer en ASUS, komen dit jaar met zogenaamde budget modellen die minder dan 200 euro kosten. Acer heeft al een model gelanceerd in de vorm van de Iconia B1 en ook de eerste tablet van ASUS is sinds deze week te koop in Nederland.

ASUS MeMO Pad kopen

ASUS Benelux heeft de tablet nog steeds niet officieel gelanceerd in Nederland en de eerste voorraad zou pas eind maart verwacht worden maar de 7 inch MeMO Pad (ME172V) kan reeds uit voorraad worden gekocht.

Update: Informatique heeft de tablet weer op ‘in bestelling’ gezet. De MeMO Pad is naast bij deze winkel reeds te bestellen bij Centralpoint en Takeitnow.

Webwinkel Informatique biedt de tablet aan voor de adviesprijs van 159 euro. Hiervoor krijg je onder meer een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1GHz VIA WM8950 singlecore processor, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, een microUSB poort en een camera aan de voorzijde. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean. De 7 inch MeMO Pad komt naast in het wit ook in het blauw/grijs en roze.

ASUS MeMO Pad Smart

Eind maart wordt ook de grotere broer van de MeMO Pad, de 10.1 inch MeMO Pad Smart, in Nederland verwacht. Dit model beschikt echter over vele betere specificaties waaronder een IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en een quadcore Tegra 3 processor. De adviesprijs van deze tablet bedraagt 299 euro.

Meer informatie vind je op de productpagina van de ASUS MeMO Pad en ASUS MeMO Pad Smart.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad 7 (ME172V)
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.