Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad (ME172V) uit voorraad te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2013, 11:50 CategorieAndroid

De ASUS MeMO Pad (ME172V) verscheen de afgelopen weken al bij een aantal Nederlandse winkels maar sinds deze week is de tablet bij veel winkels uit voorraad te koop. De 7 inch tablet met Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem is te koop voor een prijs vanaf 159 euro.

ASUS MeMO Pad (ME172V)

ASUS volgt de trend van goedkopere en kleinere tablets met de introductie van de MeMO Pad. Dit model is gericht op consumenten met een beperkt budget die toch een recente Android versie willen hebben en het toestel vooral gebruiken voor de simpele taken als browsen, spelletjes spelen en internetten.

Qua specificaties is de MeMO Pad dan ook niet bijzonder. Zo beschikt de tablet over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1GHz singlecore processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, een camera aan de voorzijde en een microUSB poort. Wat betreft de software is de tablet uitgerust met Android 4.1 Jelly Bean. ASUS levert zelf een aantal applicaties mee en natuurlijk is er toegang tot de Google Play Store.

ASUS MeMO Pad kopen

De ASUS MeMO Pad is reeds te koop in Nederland voor een prijs vanaf 159 euro en komt in een witte, roze en grijze variant. Onder meer onderstaande winkels hebben de tablet op het moment van schrijven op voorraad;

Bol.com
Alternate
Modern
Mycom
Dixons

ASUS MeMO Pad Smart

Naast het 7 inch model komt ASUS binnenkort ook met een 10.1 inch versie. Dit model heeft de naam MeMO Pad Smart meegekregen en beschikt onder meer over een quadcore Nvidia Tegra 3 processor en 16GB aan opslaggeheugen.

 • Delen:
ASUS MeMO Pad 7 (ME172V)
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

 1. tidde
  15 maart, 2013 om 13:12

  alias NEXUS?

  • Martijn Chel
   15 maart, 2013 om 13:24

   Nou, gezien de specs wil Google daar z’n naam niet aanhangen denk ik ;)

   • tidde
    15 maart, 2013 om 15:50

    Je hebt gelijk, zag het ook pas later, maar goed beide zijn het
    asus tabjes. blijft low end.. ;)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.