Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad Smart tablet te koop in Nederland voor 299 euro

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2013, 18:49 CategorieAndroid

ASUS lanceert dit jaar een nieuwe serie tablets die gaat onder de naam MeMO Pad. De serie bestaat uit twee modellen die beiden draaien op Android 4.1 Jelly Bean; de 7 inch MeMO Pad die sinds begin deze maand te koop is in Nederland, en de 10.1 inch MeMO Pad Smart die inmiddels ook uit voorraad te koop is.

ASUS MeMO Pad Smart

De ASUS MeMO Pad Smart lijkt echter afgezien van het besturingssysteem en de verschillende kleurvarianten waarin hij op de markt verschijnt helemaal niet op zijn kleinere broertje. Zo beschikt de tablet over een beter display, een krachtigere processor, meer aansluitingsmogelijkheden en een hogere prijs.

Voor een prijs van 299 euro krijg je onder meer een 10.1 inch IPS LCD dipslay dat moet zorgen voor wijde kijkhoeken en een hoge helderheid, een quadcore Nvidia Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD kaartlezer waarmee het geheugen met maximaal 64GB uitgebreid kan worden. Wat betreft de aansluingen heb je de beschikking over een microUSB en een microHDMI poort, en draadloze communicatie vindt plaats via Bluetooth en Wifi.

Voor meer informatie en een eerste indruk bekijk je onze hands-on video van de MeMO Pad Smart die we maakten tijdens MWC 2013.

Te koop in Nederland

De ASUS MeMO Pad Smart is inmiddels te koop in Nederland. Je hebt de keuze uit een blauw/grijze, een roze en een witte variant. In onderstaande vergelijking vind je de laagste prijzen van dit moment.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad Smart (ME301T)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.