Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone 2 vanaf half april te koop in Nederland en België

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2013, 11:05 CategorieAndroid

Hoewel verschillende Nederlandse winkels het toestel de afgelopen weken al aanboden heeft ASUS vandaag bekendgemaakt dat de Padfone 2 vanaf half april te koop zal zijn in Nederland en België. Dat is niet het enige opvallende want ASUS kondigde een maand terug al een nieuw model aan in de vorm van de Padfone Infinity. Dit model wordt echter als high-end uitbreiding van het assortiment gezien.

ASUS Padfone 2

Het heeft dus even geduurd maar volgens ASUS moet de tweede generatie Padfone volgende maand dus bij veel winkels in de schappen liggen. Wel is er wat veranderd ten opzichte van de eerste generatie. Zo kan de smartphone (Padfone) alleen in combinatie met de tablet (Padfone Station) gekocht worden en is er geen bijpassend keyboard dock meer ontwikkeld. Het concept is echter nog steeds hetzelfde: schuif de smartphone achterin de tablet om zo op een groter scherm te kunnen werken.

Qua specificaties beschikt de Padfone smartphone onder meer over een 4.7 inch Super IPS + display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een quadcore Qualcomm S4 Pro processor met een kloksnelheid van 1.5GHz, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, Bluetooth 4.0, wifi en NFC. De smartphone draait op Android 4.1 Jelly Bean. De Padfone Station tablet beschikt over een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een camera aan de voorzijde en een connector met microUSB 2.0 en MHL ondersteuning. Ook beschikt de tablet over een eigen accu die de smartphone tot drie keer volledig op kan laden.

Kopen in Nederland

De ASUS Padfone 2 moet dus vanaf half april bij diverse Nederlandse winkels te koop zijn. De adviesprijs van de smartphone plus tablet bedraagt 699 euro. In onderstaande vergelijking vind je alle specificaties en de laagste prijzen van dit moment.

  • Delen:
ASUS Padfone 2 en Padfone 2 Station
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.