Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Basics in Style introduceert Eccentric sleeve voor de iPad mini

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2013, 14:58 CategorieAccessoires

Na vorig jaar de ‘Bespoke’ laptoptas geïntroduceerd te hebben komt Basics in Style nu met een beschermende sleeve voor de iPad mini. De Eccentric sleeve is met de hand gemaakt in Italië en voorzien van op traditionele wijze gekleurd kalfsleer dat een cognac-achtige kleur oplevert.

Eccentric Sleeve iPad mini

Voor de binnenkant van de sleeve kan gekozen worden uit verschillende kleuren suède zoals licht blauw, grijs, bruin, roze en mint. Binnenkort zullen meer nieuwe kleuren volgen. Volgens het bedrijf is het materiaal zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit en is goed gekeken naar de kleur van het suède in combinatie met de cognac kleur van het leer. De buitenzijde van de sleeve is compleet met leer afgewerkt en voorzien van nette stiksels.

Eccentric-Sleeve-2

De functie van de sleeve spreekt natuurlijk voor zich; stijlvolle bescherming voor je tablet. De iPad Mini wordt middels de Eccentric sleeve niet alleen beschermd door het stugge leer maar ook door het suède waardoor er geen krassen op het scherm zullen ontstaan tijdens vervoer of het in- en uitschuiven.

Prijs en beschikbaarheid

De Eccentric sleeve van Basics in Style is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 69 euro. De sleeve wordt aangeboden via de webshop van het bedrijf en via een select aantal winkels.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.