Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bètaversie Chameleon Launcher 2 voor Android gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2013, 11:00 CategorieAndroid

Om de standaard homescreens van je Android smartphone of tablet aan te passen kun je gebruikmaken van een zogenaamde launcher applicatie. De Chameleon Launcher voor tablets is al sinds eind vorig jaar beschikbaar maar is nooit een groot succes geworden. Om deze reden wordt binnenkort een grote update uitgebracht onder de naam Chameleon Launcher 2.

Chameleon Launcher 2

Half februari kondigde de ontwikkelaars van de Chameleon Launcher al aan te werken aan een grote update en gisteren heeft het team laten weten een eerste bètaversie uitgerold te hebben. Deze nieuwe versie brengt onder meer volledige ondersteuning voor smartphones met een resolutie van minimaal 1.280 bij 720 pixels, meerdere homescreens per situatie/context en verbeterde widgets.

Review Chameleon Launcher op de Nexus 7

Onderstaande reviewvideo, welke wij eind vorig jaar maakten, geeft een goede indruk van de mogelijkheden van de eerste versie van de Chameleon Launcher.

Beschikbaarheid

De bètaversie van Chameleon Launcher 2 is momenteel beschikbaar voor gebruikers die de applicatie vorig jaar via Kickstarter gesteund hebben of een pre-order geplaatst hebben. Het team achter de app zegt eerst een aantal weken te willen kijken hoe deze versie ervaren wordt om vervolgens de feedback te verwerken in de uiteindelijke versie.

Prijs

Uiteindelijk moet er een aparte smartphone-versie in de Google Play Store verschijnen voor een prijs van ruim 2 euro, terwijl de normale versie (voor tablets en smartphones) ruim 3 euro blijft kosten. Gebruikers die de app reeds gedownload hebben of de komende tijd downloaden krijgen de update naar versie 2 vanzelfsprekend gratis.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.