Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bol.com lanceert nieuwe eBook app voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2013, 17:11 CategorieApple

Bol.com heeft vandaag een nieuwe eBook applicatie gelanceerd voor gebruikers van een iOS-apparaat als iPhone of een iPad. Met de app is het mogelijk overal en wanneer je wilt digitale boeken te lezen, deze te beheren in je eigen bibliotheek en notities en markeringen maken.

bol.com eBook app

De nieuwe Bol.com eBook applicatie komt in de plaats van de al flink verouderde Boekenbol app. Gebruikers van deze app wordt dan ook aangeraden snel over te stappen naar de nieuwe applicatie. De nieuwe app biedt verschillende nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om lettertypen te vergroten of te verkleinen, de achtergrondkleur van de tekst aan te passen en een speciale nachtmodus voor comfortabel lezen in het donker in te schakelen. Ook kun je notities en markeringen maken, zijn er effecten bij het omslaan van pagina’s, kun je fragmenten van boeken delen met anderen en boeken in de bibliotheek beheren.

Met de app kunnen digitale boeken in het formaat PDF, EPUB met watermerk en EPUB met DRM-beveiliging gelezen worden. Helaas is het niet mogelijk om boeken uit Apple’s iBook Store te lezen met de applicatie.

Downloaden

De Bol.com eBook app is nu nog alleen verkrijgbaar in de App Store, maar binnen anderhalve maand zullen ook Android-gebruikers de app kunnen downloaden via Google Play. Om de nieuwe applicatie te promoten kunnen gebruikers tot 15 april het eBook Feniks van Deon Meyer voor 1 eurocent aanschaffen.

Lees verder: Tablet of E-reader: Wat is het beste voor het lezen van boeken?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.