Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chameleon Launcher 2 met smartphone ondersteuning nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2013, 16:56 CategorieAndroid

De mensen achter Chameleon Launcher hebben vandaag een nieuwe versie van de populaire homescreenvervanger in de Google Play Store online gezet. Chameleon Launcher 2 brengt ondersteuning voor smartphones en is voor geen groot gedeelte helemaal vernieuwd.

In onze review van Chameleon Launcher waren we nog gematigd positief over de app. Het idee was goed, maar de uitwerking liet soms nog te wensen over. De betaversie van Chameleon Launcher 2 liet al veel verbetering zien en enkele weken later is de volledige versie 2.0 van de app ook in de Google Play Store beschikbaar.

Chameleon Launcher 2: voor smartphones en met meer opties

Door de update is Chameleon Launcher niet meer exclusief beschikbaar voor Android-tablets. Ook Android-smartphones kunnen van de app en alle tientallen verschillende widgets gebruik maken. Chameleon Launcher kenmerkt zich door de widgets die naar eigen wens ingesteld en aangepast kunnen worden. De widgets laten handige content zien, waaronder je Facebook-timeline, RSS-feeds of het weer. De verschillende soorten homescreens kunnen op basis van tijd, GPS-locatie of wifi-connectie automatisch worden aangepast.

Naast ondersteuning voor smartphones is versie 2 voorzien van app-folders en widgets voor de app-launcher. Daarnaast zijn de Chameleon Launcher-widgets geüpdatet, werkt de app sneller en heeft het dashboard een nieuwe interface.

Chameleon Launcher 2 is beschikbaar in de Google Play Store en werkt enkel op Android-tablets of -smartphones met een minimale resolutie van 720p. Een goedkopere versie van de app, die alleen met Android-smartphones gebruikt kan worden, is eveneens te koop voor een prijskaartje van 2,25 euro.

Download: Chameleon Launcher (€ 3,12)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.