Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Coolblue Blauwe Dagen: Korting op tablets

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2013, 9:49 CategorieActies

Winkelketen Coolblue is vandaag weer van start gegaan met de Blauwe Dagen actie. Deze week worden diverse producten met kortingen van 10 tot 20 procent aangeboden. Voor ons zijn met name de tablets interessant en het bedrijf biedt onder meer de derde generatie iPad, Sony Xperia Tablet S en ASUS Transformer Pad 300 met korting aan.

Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)

De Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) is een 7 inch tablet die inmiddels via een update voorzien kan worden van Android 4.1 Jelly Bean. Verder beschikt de tablet over een dualcore processor, 8GB aan opslaggeheugen, een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en Samsung’s TouchWiz interface. De tablet wordt aangeboden voor een prijs van 219 euro. Daarbij krijg je van Samsung nog 50 euro retour.

Bekijk de aanbieding hier.

ASUS Transformer Pad 300

De Transformer Pad 300 is de meest recente middenklasse tablet van ASUS, uitgerust met onder meer een Tegra 3 quad-core processor, een 10.1 inch display, een 8 megapixel camera, HDMI en een microSD card reader. Het 16GB Wifi-only model zonder keyboard dock is bij CoolBlue momenteel te koop voor 269 euro.

Bekijk de aanbieding hier.

Sony Xperia Tablet S

De Sony Xperia Tablet S is een 9.4 inch tablet, uitgerust met onder meer een quadcore Tegra 3 processor, een microSD card reader, een waterdichte behuizing en 16GB aan opslaggeheugen. De tablet draait vanuit de winkel op Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar kan middels een update voorzien worden van Android 4.1 Jelly Bean. De tablet wordt aangeboden voor een prijs van 349 euro.

Bekijk de aanbieding hier.

Apple iPad

Coolblue biedt ook drie modellen van de derde generatie iPad met korting aan. Zo wordt het 16GB wifi-only model in een witte afwerking aangeboden voor 429 euro, heeft de 32GB wifi+4G versie een prijs van 549 euro en betaal je voor den 16GB wifi+4G variant 469 euro. Alle modellen beschikken over een 9.7 inch display met retina resolutie, een dualcore processor en natuurlijk het iOS besturingssysteem.

Bekijk de aanbieding hier.

Meer aanbiedingen

Coolblue heeft de komende dagen veel meer aanbiedingen op het gebied van consumentenelektronica. Alle aanbiedingen vind je op deze pagina.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.