Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #72

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2013, 14:20 CategorieAndroid

MWC 2013 is alweer voorbij en we hebben een hoop nieuwe tablets voorbij zien komen. Voldoende te bespreken dus. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het natuurlijk uitgebreid over alles dat we tijdens MWC 2013 voorbij hebben zien komen. Tablets Magazine was aanwezig in Barcelona waardoor we wat dieper ingaan op de meest opvallende modellen die de revue passeerden en onze algemene indrukken van het congres. Daarnaast kijken we kort naar de onlangs gepubliceerde reviews van de Lenovo IdeaPad Yoga 13 en de Microsoft Surface RT. Ook hebben we het kort over het nieuwe Ubuntu besturingssysteem voor tablets.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.