Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #73

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2013, 11:53 CategorieAndroid

Het is weer maandag en dus tijd voor onze wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het in de podcast over het mogelijke einde van Windows RT, het nieuwe Windows Blue waar we veel van verwachten en de mogelijkheden voor kleinere Windows 8 tablets. Daarnaast bespreken we de features die we verwachten in nieuwe versies van Android en iOS, kijken we kort naar de HP Envy x2 en Acer Iconia B1 die we ter review hebben liggen, en blikken we vooruit naar het Galaxy evenement dat Samsung later deze week houdt. Ook bespreken we kort de komst van hoge resolutie schermen in budget tablets.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.