Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #74

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2013, 11:46 CategorieAndroid

Het was afgelopen week wat nieuws betreft nogal rustig maar gelukkig hebben we weer wat tablets ter review. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het in de podcast natuurlijk over de veranderingen binnen het management van Android bij Google en de gevolgen die dit wellicht heeft voor het besturingssysteem. Daarnaast bespreken we de Flash ondersteuning binnen Windows 8 en de mogelijke komst van Google Now naar de iPad en de iPhone. Daarnaast kijken we naar de Acer Iconia B1 die we afgelopen week getest hebben en blikken we vooruit naar de Dell Latitude 10 tablet die we komende week uitgebreid zullen testen.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.