Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #75

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2013, 11:45 CategorieApple

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Afgelopen week was de week van Windows Blue geruchten en dat is dan ook het belangrijkste onderwerp.

Deze week gaan we uitgebreid in op de komst van Windows Blue, een update voor het Windows 8 besturingssysteem dat verschillende verbeteringen en vernieuwingen moet brengen. Daarnaast hebben we het kort over de Dell Latitude 10 tablet die we de afgelopen week getest hebben, en hebben we het over de Samsung Galaxy Tab 3 serie die pas in het najaar zal verschijnen. Ook kijken we kort naar wat we van iOS 7 kunnen verwachten en de Google Keep notitie-applicatie voor Android tablets.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.